INGRID
   & KATARINA
MINA HUNDAR
Ingrid
Jag, Ingrid Björne, bor med min sambo Ivan och våra hundar i Medle utanför Skellefteå. Jag är uppväxt med jakt och jakthundar - stövare och älghundar.

Min första labrador köpte jag 1970 och i samband med det blev jag intresserad av jaktträning och jakt med retriever.
F n har jag labbarna Lottie  (Nord JCH SE VCH Drakeshead Lotus) och Royce (SE VCH Drakeshead Royce).

Lottie
  ska fylla 11  år men är fortfarande alert och pigg ochhusets självklara drottning! Hon är en underbar hund att träna, jaga och tävla med. Vi har roligt jämt! Lottie tröttnar aldrig på att arbeta.

Royce är begåvad, fylld av action och fantastiskt arbetsvillig. Han  slutar aldrig att jobba hur man än tjatar med honom. Han är min lilla "favvopojke"!

Jakt med drivande hund är ett måste för mig och jag har haft flera hamiltonstövare Mångra casino spel hos Betsson som blivit DCH. Just nu har jag Vilja ( Kräckångers Vilja), som jag har stora förhoppningar på.

Vilja
har ett synnerligen passande namn, för vilja det har hon - både till arbete och bus. Hon har hittills visat fina egenskaper och kom snabbt upp i elitklass. Hon är redan en värdig efterträdare till de duktiga stövare vi tidigare haft. Hon är en riktigt vacker och gullig tjurskalle som vi älskar.

Förutom jakt med och träning av egna hundar dömer jag drevprov, viltspårprov och Working Test. Jag är eftersöksinstruktör i Svenska Jägareförbundet.


ROYCE
Bästa resultat:
B-prov: Ekl: 2:a
Viltspårprov: SE VCH
Utställning: Jkl: 2
WT: Vinnare i EklLOTTIE
Bästa resultat:
B-prov: NORD JCH
A-prov: Ekl: 3
Viltspårprov: SE VCH
Utställning:Jkl: 2
WT: Ekl: flera klassvinsterVILJA
Bästa resutat:
Jaktprov: 2 X 1:a ÖKL
3:a i "Kvinnokampen"
RASDATA
RASDATA
STÖVARDATA
Vilja1B
lopipp2
roface
I kärt minne
Klinga, Fina och Gnista